Försäljning

Letar du efter pålitliga åtelkameror för jakt- och övervakningsändamål? Jag har satsat på modellen KeepGuard KG895 SF, som hjälper dig att övervaka och dokumentera viltlivet på ett enkelt och effektivt sätt. Varför välja våra åtelkameror?

  1. Skarpa bilder och HD-video: KG895 är utrustad med en högupplöst bildsensor och infrarött nattljus för tydliga bilder och videoinspelningar, även under svagt ljus eller nattetid.
  2. Rörelsesensor med snabb utlösning: Den avancerade rörelsesensorn aktiverar kameran snabbt vid minsta rörelse, vilket garanterar att du inte missar några viktiga ögonblick.
  3. Hållbar konstruktion: KG895 är byggd för att klara av tuffa förhållanden. Kameran är väderbeständig och tål att användas utomhus året runt. Du kan lita på att den kommer att vara pålitlig och tålig i alla miljöer.
  4. Enkel installation och användning: Kameran är enkel att installera och använda. Du behöver inte vara en teknikexpert för att dra nytta av dess funktioner.
  5. Snabb uppkoppling via 4G: KG895 fungerar under 4G-nätverket, vilket ger dig snabb och stabil kommunikation och möjliggör fjärråtkomst oavsett var du befinner dig.

Med den avancerade nattvisionsfunktionen och det automatiska infraröda filtret kan du fånga bilder och videor av vilda djur i deras naturliga beteende, även i mörker. Tänk dig att ha fantastiska bilder av djur som rör sig i skymningen utan att de ens märker att de blir dokumenterade.

Denna modell är konstruerad för att klara av tuffa utomhusförhållanden. Med en IP67-vattentäthetsklassning behöver du inte oroa dig för regn eller fukt. Dessutom kan den drivas av antingen 12 st AA-batterier eller en solpanel, vilket ger dig flexibilitet och långvarig strömförsörjning.

För att göra det ännu enklare för dig erbjuder vi en unik service när du köper en KG895-kamera. Jag testar kameran åt dig och lägger in din mailadress, så allt är klart för användning när du får den. Det enda du behöver göra är att sätta in ditt sim-kort i kameran, och du är redo att börja använda den.

Ta kontroll över din jakt och viltvård med vår KG895 åtelkamera. Beställ idag för en revolutionerande upplevelse! Min personliga filosofi är att jag alltid vill ha nöjda kunder och strävar efter kvalitetsprodukter på det jag säljer.