Försäljning

Letar du efter pålitliga åtelkameror för jakt- och övervakningsändamål?
Jag har satsats på följande modeller KeepGuard KG892 och KG895, som hjälper dig att övervaka och dokumentera viltlivet på ett enkelt och effektivt sätt.

Varför välja våra åtelkameror?

  1. Skarpa bilder och HD-video: Våra åtelkameror, inklusive KG892 som är mail/MMS styrd och KG895 som är APP styrd och fungerar i din mobil, är utrustade med högupplösta bildsensorer och infrarött nattljus. Det säkerställer tydliga bilder och videoinspelningar, även under svagt ljus eller nattetid.
  2. Rörelsesensor med snabb utlösning: Med vår avancerade rörelsesensor kan du vara säker på att inget undgår ditt vakande öga. Kamerorna aktiveras snabbt vid minsta rörelse, vilket garanterar att du inte missar några viktiga ögonblick. Du kan enkelt styra KG892-kameran via e-post eller MMS, medan KG895 är APP-styrd och ger dig bekväm tillgång direkt från din mobiltelefon.
  3. Hållbar konstruktion: Vi erbjuder åtelkameror som är byggda för att klara av de tuffaste förhållandena. Våra kameror är väderbeständiga och tål att användas utomhus året runt. Oavsett om du använder KG892 eller KG895 kan du lita på att de kommer att vara pålitliga och tåliga i alla miljöer.
  4. Enkel installation och användning: Vi förstår vikten av enkelhet. Våra åtelkameror är enkla att installera och använda. Du behöver inte vara en teknikexpert för att komma igång och dra nytta av deras funktioner. KG895 erbjuder extra bekvämlighet genom att vara en APP-styrd kamera som du kan hantera direkt från din mobiltelefon.
  5. Snabb uppkoppling via 4G: Vi vill säkerställa att du alltid har en pålitlig anslutning. Alla våra åtelkameror, inklusive KG892 och KG895, jobbar under 4G-nätverket. Det ger dig snabb och stabil kommunikation och möjliggör fjärråtkomst oavsett var du befinner dig.

Med den avancerade nattvisionsfunktionen och det automatiska infraröda filtret kan du fånga bilder och videor av vilda djur i deras naturliga beteende, även i mörker. Tänk dig att ha fantastiska bilder av djur som rör sig i skymningen utan att de ens märker att de blir dokumenterade.

Dessa modeller är konstruerade för att klara av tuffa utomhusförhållanden. Med en IP67-vattentäthetsklassning behöver du inte oroa dig för regn eller fukt. Dessutom kan de drivas av antingen 12 st AA-batterier eller en solpanel, vilket ger dig flexibilitet och långvarig strömförsörjning.

För att göra det ännu enklare för dig, erbjuder vi en unik service när du köper en KG892 kamera. Jag testar kameran åt dig och lägger in din mailadress, så allt är klart för användning när du får den. Det enda du behöver göra är att sätta in ditt sim-kort i kameran och du är redo att börja använda den.

Ta kontroll över din jakt och viltvård med våra åtelkameror. Beställ idag för en revolutionerande upplevelse!

Min personliga filosofi är att jag vill alltid ha nöjda kunder och jag strävar alltid efter kvalitetsprodukter på det jag säljer.

.